Home
Welkom op de website van FysioFit Nuenen


Bij ons bent u in goede handen !!


Fysiofit Nuenen: fitter onder deskundige begeleiding

Meer bewegen draagt bij aan een goede gezondheid. Dit wordt niet alleen keer op keer wetenschappelijk bewezen; u kunt het ook zelf ervaren. Trainen bij Fysiofit Nuenen is een uitstekende manier om uw conditie en kracht te verbeteren. Bijvoorbeeld als aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als u gewoon meer begeleiding wilt bij het sporten.

Veilig en effectief
Het voordeel van trainen bij Fysiofit Nuenen is dat u individueel of in een kleine groep traint, onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Tijdens de intake/keuring maken we een helder trainingsprogramma op maat, dat we regelmatig bijstellen. Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op vetverbranding, conditie of krachttraining. Ook tijdens het uitvoeren van de oefeningen wordt u voortdurend begeleid. Zo weet u zeker dat uw training veilig én effectief is. Wij weten wat u beweegt. Daarnaast kunt u als u wat bekender bent met de trainingsapparaten ook in de vrije fitnessuren zelfstandig trainen.


Fysiofit is ideaal:
  • Als u een beperking heeft door een blessure
  • Als u geen sportervaring heeft
  • Voor het verminderen van overgewicht
  • Voor het verbeteren van conditie, kracht en lenigheid
  • Voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie
  • Als u gewoon gezellig en verantwoord wilt sporten


Trainingsvormen:
Naast de vrije fitness worden er groepslessen en cursussen gegeven zoals: gymlessen, Pilateslessen, Slankfit en medische fitness bij orthopedische of neurologische aandoeningen. Alle lessen worden verzorgd door speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten van Fysiotherapie Nuenen.
Wij zijn aangesloten bij http://claudicationet.nl/ Een landelijk Netwerk Looptherapie bij claudicatio-klachten (etalagebenen). 
Fysiofit Nuenen heeft een samenwerkingsverband met www.FysiotherapieNuenen.nl